Čelsi u tajnosti dogovorio dolazak Nkunkua

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Sep.2022, 16:33

Čelsi u tajnosti dogovorio dolazak Nkunkua

Fudbaler Lajpciga i francuski reprezentativac Kristofer Nkunku nastaviće karijeru u Čelsiju, pošto je dogovorio prelazak u londonski klub, prenosi nemački "Bild".

Nemački list tvrdi da je francuski napadač u prisustvu Čelsijevih doktora uspešno prošao tajne lekarske preglede u Frankfurtu.

Transfer će biti realizovan u julu naredne godine, a Čelsi će najverovatnije aktivirati otkupnu klauzulu u ugovoru >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << između Nkunkua i Lajpciga, koja iznosi 60 miliona evra.

"Bild" ističe da postoji mogućnost da Francuz u januaru stigne u Čelsi, a čelnici londonskog kluba će u pregovorima sa rukovodstvom Lajpciga pokušati da smanje obeštećenje za francuskog fudbalera.

Nkunku (24) je u Lajpcig stigao 2019. godine iz Pari Sen Žermena, a za nemački klub odigrao je 147 utakmica i postigao 53 je gola uz 48 asistencija.

Za reprezentaciju Francuske odigrao je osam mečeva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Čelsi u tajnosti dogovorio transfer

Izvor: B92, 30.Sep.2022

Fudbaler Lajpciga i francuski reprezentativac Kristofer Nkunku nastaviće karijeru u Čelsiju, pošto je dogovorio prelazak u londonski klub, prenosi nemački Bild...Nemački list tvrdi da je francuski napadač u prisustvu Čelsijevih doktora uspešno prošao tajne lekarske preglede u Frankfurtu...Transfer...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.