Čelsi pušta talentovanog tinejdžera, poziv iz Premijer lige i Francuske!

Izvor: Sportske.net, 29.Jan.2020, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi pušta talentovanog tinejdžera, poziv iz Premijer lige i Francuske!

Defanzivac će morati da donese veoma bitnu odluku.

Talentovani fudbaler Čelsija Tarik Lempti će do kraja prelaznog roka najverovatnije napustiti klub kako bi dobio prekopotrebne minute, pišu londonski mediji.

Javio se Brajton koji je voljan da vidi 19-godišnjeg desnog beka u svojoj ekipi, Lemptiju ugovor sa matičnim klubom ističe ovog leta, a "plavci" i dalje razmatraju mogućnost da mu ponude novi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Ekipa sa juga Engleske je ponudila šest miliona funti kako bi "odobrovoljila" Čelsi, no poslednju reč daće Frenk Lampard.

U međuvremenu se pojavio i Lil koji se interesuje za mladog reprezentativca Engleske, Lempti teško da će dobiti šansu pored Cezara Aspilikuete i Risa Džejmsa na desnom beku.

Momak poreklom iz Gane je ove godine debitovao u prvom timu Čelsija za koji je upisao šest nastupa.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sat otkucava, Čelsijeva trka za vremenom! Belgijanac je spas, novac stiže od Barselone?

Izvor: Sportske.net, 30.Jan.2020, 10:24

Hoće li se Lampard ipak dokopati navijača. Tri imena se pominju, Brazilac odlazi u Barselonu?..Vreme ističe Čelsiju, ali pojačanje je blizu. Naime, kako pišu engleski mediji, "Plavci" su na ivici da se dogovore sa Drisom Mertensom, plate oko 6 miliona evra i dovedu Belgijanca šest meseci pre isteka...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.