Medvedev: Voleo bih da Novak zaigra u Njujorku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Avg.2022, 10:59

Medvedev: Voleo bih da Novak zaigra u Njujorku

Najbolje rangirani teniser sveta Rus Danil Medvedev izjavio je da bi voleo da Novak Đoković zaigra na poslednjem Gren slem turniru sezone, Ju-Es openu, prenosi "Jurosport".

Medvedev brani titulu u Njujorku, pošto je prošle godine u finalu pobedio Đokovića 6:4, 6:4, 6:4.

Srpski teniser će prema aktuelnim propisima morati da propusti Ju-Es open, jer kao nevakcinisani stranac ne može da uđe na teritoriju SAD.

Đoković je zbog ovih pravila propustio Masterse >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Indijan Velsu, Majamiju i Sinsinatiju.

"Američka vlada je ta koja donosi mere, ja tu ne mogu da pomognem. Međutim, ako mene pitate, ako bih ja odlučivao, naravno da bih voleo da Novak igra. Najveći turniri zaslužuju najbolje igrače, a Đoković je jedan od njih. Njegovo rivalstvo sa Rafaelom Nadalom je tako zanimljivo. I ja volim da igram sa najboljima, jer mi je to motiv. Voleo bih da Novak dođe, ali ako ne bude mogao, šta da se radi. Svi ćemo dati sve što imamo da osvojimo Ju-Es open", rekao je Medvedev.

Ruski teniser će u prvom kolu Mastersa u Sinsinatiju igrati protiv Holanđanina Botika van de Zandšulpa.

Ju-Es open će biti održan od 29. avgusta do 11. septembra u Njujorku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Čelsi se odriče Pulišića, Njukasl vreba priliku

Izvor: RTS, 15.Avg.2022

Fudbaler Čelsija, američki reprezentativac Kristijan Pulišić, mogao bi da napusti londonski klub do kraja prelaznog roka, prenose britanski mediji. . Menadžer Čelsija Tomas Tuhel navodno ne računa na Pulišića u nastavku sezone, zbog čega je rukovodstvo "plavaca"...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.