Časovi očaja! Brutalan napad na zamak, fudbalska zvezda vezana za stolicu!

Izvor: Sportske.net, 01.Apr.2020, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Časovi očaja! Brutalan napad na zamak, fudbalska zvezda vezana za stolicu!

Ako ste gledali čuveni film, tako je izgledalo, niko nije siguran...

Priča je procurela tek sada, ali dogodilo se u drugoj polovini januara.

Pošto su Ozil i Kolašinac napadnuti nožem, ovo što se desilo legendarnom Ešliju Kolu zvuči mnogo brutalnije i opasnije, a delo je profesionalaca.

Oni su uspeli da upadnu u njegovu vilu, ili bolje da kažemo zamak u bogatom Sariju, u kome žive uglavnom dobrostojeći Englezi i gde su troškovi stanovanja gotovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jednaki unutrašnjim delovima Londona.

Niko i dalje ne veruje da se sve desilo u ovoj oblasti koja je dobro čuvana kao zona privilegovanih, odnosno bogatih komšije su uplašene, a ni dva meseca posle napada, policija nije napredovala.

Naime, provalnici su uspeli da uđu kroz zadnja vrata vile, zatekli su Ešlija Kola, brzo ga savladali i vezali ga za stolicu. Usledile su pretnje, pretražili su celu vilu, jasno novca nije imao, niko ga ne drži kod kuće, ali su ga prinudili da im kaže kombinaciju sefa, odneli su veoma vredne stvari, uključujući i nakit. Bili su kamuflirani, u fantomkama, nosili su rukavice, nema nikakvih otisaka.

Očigledno da je napad bio jako dugo planiran, nije još poznato da li su u kući bili Kolova devojka Šaron Kanu i njihovo dvoje dece.

Slavni fudbaler, nekadašnji igrač Arsenal, Čelsija i Rome je završio karijeru i sada radi u Čelsijevoj fudbalskoj akademiji.

Mediji pišu da je bio preplašen i slomljen, ali da nije povređen, sve se završilo na pretnjama.

Inače, ovo je treći napad na Kola, 2010. je provaljeno u njegovu kuću kada je bio na turneji sa Engleskoj, a iste godine su provalnici probali da provale u vilu u kojoj je živeo sa tadašnjom ženom, poznatom pevačicom Čeril, ali nisu uspeli...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.