BusinessAcademy među najboljim poslovnim školama na svetu

Izvor: PRObjave.com, 25.Feb.2013, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BusinessAcademy među najboljim poslovnim školama na svetu

Kompanija LINK group i BusinessAcademy zvanično su primljeni u članstvo European Council for Business Education (ECBE), odlučeno je na sednici borda direktora, održanoj 8. februara 2013. godine u Briselu. Na listi članova ove ugledne institucije nalazi se oko osamdeset škola iz celog sveta, a kompanija LINK group jedan je od retkih članova iz ovog dela Evrope.

BusinessAcademy i LINK group našli su se u društvu uglednih svetskih poslovnih škola, kao što su The Oxford Centre for Excellence i London Executive Business School. Ovo članstvo svedoči o vrhunskom kvalitetu usluga i programa u školama kompanije LINK group.

ECBE je međunarodna institucija za akreditaciju i vrednovanje kvaliteta programa poslovnih studija. Ova nezavisna i neprofitna organizacija, sa sedištem u Belgiji, formalno je osnovana 1995. godine, na konferenciji u Parizu.

Ono što uspešne poslovne škole kandiduje da se nađu na prestižnoj listi ECBE članova jeste, pre svega, uvođenje inovacija u nastavni proces, kao i visok kvalitet i izvrsnost koje postižu u svome radu. Jednom kada postanu ECBE članice, obrazovne ustanove imaju dužnost da u budućnosti unapređuju kvalitet i efektivnost znanja koje pružaju svojim studentima i polaznicima.

Odluku o tome ko ispunjava uslove da postane ECBE član donosi bord direktora, koji čine vrhunski stručnjaci iz celog sveta.
Cilj ECBE organizacije je da postavi standarde akreditacije u poslovnoj edukaciji, zatim da pomogne članovima da unaprede profesionalnu edukaciju, da razviju inovaciju i kreativnost u biznisu, kao i da obezbede konsultante i materijale koji pomažu biznis školama da, u okviru svojih programa, dobiju akreditaciju.
LINK group
Cara Dušana 34
11080 Beograd
Tel: 0117856140
Email: pr@link.co.rs
Web: www.link.co.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.