Bum iz Londona, Čelsi dao blagoslov za trenerski transfer leta!

Izvor: Sportske.net, 31.Maj.2019, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bum iz Londona, Čelsi dao blagoslov za trenerski transfer leta!

Čelsi je doneo odluku koja će dosta toga promeniti.

Nakon osvajanja Lige Evrope i nakon što je uspe da sa Čelsijem obezbedi plasman u Ligu šampiona i kroz Premijer ligu, Mauricio Sari je odlučio da se vrati u Italiju.

Ono što se čekalo jeste dozvola Čelsija sa kojim ima važeći ugovor, a nakon pregovora koje je imao Ramadani, menadžer Mauricija Sarija, sa londonskim klubom, Italijan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je dobio zeleno svetlo da promeni klub.

Novi klub biće mu Juventus, kako se pisalo prethodnih nedelja, pa i meseci.

Ono što je zaista čudno u čitavoj priči jeste Čelsijeva volja da pusti Sarija imajući u vidu uspehe koje je nizao italijanski stručnjak sa ovim timom.

Očekujemo da novi trener Čelsija bude najverovatnije Frenk Lampard.

Naredni korak bi moglo da bude i ozvaničenje raskida saradnje Čelsija i Sarija, kao i ozvaničenje početka saradnje Juventusa i Sarija.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.