Brojke su tu, da li je David Luiz najveći promašaj tobdžija?!

Izvor: Sportske.net, 31.Maj.2020, 13:40

Brojke su tu, da li je David Luiz najveći promašaj "tobdžija"?!

Brazilac odlazi po kraju sezone.

Izgleda da su Arteta i sam igrač odlučili.

Brazilac koji je letos stigao iz komšijskog Čelsija menja London Lisabonom - i to bez naknade!

Štoper se vraća u svoju Benfiku gde je proveo četiri godine pre dolaska na "Stamford Bridža". "Plavci" su ga tada platili 22.5 miliona funti. Kasnije je Luiz prešao u PSŽ, da bi se ponovo vratio u London kada Čelsi izdvaja oko 33 miliona evra. Selidba u Arsenal je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << usledila prošlog leta, cena je bila oko 8 miliona funti plus dodatni troškovi.

A ti 'dodatni troškovi' konačnu cifru povećavaju na 24 miliona funti!

Pored osam za glavnicu transfera, dodatnih šest miliona je otišlo u ruke predstavnika defanzivaca plus još deset miliona funti na godišnju platu. Suma sumarum 24 miliona funti uloženo, a na igračkom i rezultatskom planu bez nekih uspeha što se tiče sezone "gunera".

Arteta je odlučio da se u narednu sezonu osloni na mlađe snage, ostaje da se vidi da li će se odbrana konačno 'zakrpiti'.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.