Izvor: MozzartSport.com, 05.Avg.2020, 19:58

Brentford čeka 55.000.000 evra za Benramu i Votkinsa

Klub iz Londona se miri sa sudbinom

Još će mnogo vremena proći pre nego što u Brentfordu prihvate činjenicu da im je za dlaku izmakla jedinstvena šansa da uđu u premijerligaško društvo. Utakmica karijere Džoa Brajana oduvala je svaku nadu da bi Pčele mogle u elitni rang ostrvskog fudbala, a to će sa sobom povući i druge posledice. Naime, Brentford će ovog leta najverovatnije ostati bez ubitačnog dvojca >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Benrama - Votkins.

Upravo zbog toga je klupska uprava rešila da unapred odredi cene za dvojicu napadača koji su nosili igru Brentforda u tek završenoj sezoni. Naime, za Benramu je okačena minimalna cena od 27.000.000 evra, a za Votkinsa na milion evra više.

Koliko su Votkins i Benrama zaista važni faktori igre Brentforda potvrđuje i podatak da su oni u trilingu sa Brajanom Mbuemom, popularnom trozupcu BMV, postigli zajedno 57 golova u minuloj sezoni! Međutim, i pored toga plasman u Premijer ligu ostao je samo san...

Interesovanje već postoji. Naime, Benramu merkaju Lids, Aston Vila i Vest Hem. Skaj tvrdi da je Lids trenutno najkonkretniji i da je spreman da pošalje prvu zvaničnu ponudu za alžirskog krilnog napadača. Verovatno manju u odnosu na ono što Brentford traži, ali to će već biti stvar daljih pregovora.

Zanimljivo, Aston Vila je spremna da Votkinsa i Benramu u paketu dovede na Vila Park, po želji trenera Dina Smita, koji je u poslednjem momentu osigurao dalji posao i opstanak kluba u Premijer ligi. Doduše, Votkinsa hoće i Kristal Palas.

U slučaju da napadački dvojac ode, Brentford već ima spremne zamee. U pitanju su Ivan Toni iz Piterboroa i Arsenalov klinac Folarin Bolagun.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.