Bjankoneri nanišanili tandem Brazilaca iz Premijer lige

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2019, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bjankoneri" nanišanili tandem Brazilaca iz Premijer lige

Juventusu predstoji velika reorganizacija na svim poljima.

Šampion Italije je i dalje bez glavnog stručnjaka, čelnici Juventusa vagaju pravo rešenje posle rastanka sa Masimilijanom Alegrijem, godinu dana pre isticanja ugovora.

Najbliži pomenutoj poziciji je trenunto Mauricio Sari, bivši trener Empolija i Čelsija nikada nije prihvaćen u Engleskoj i Londonu iako je imao odličnu sezonu i na kraju uspeo da uzme evropski trofej.

Kako je Žoao Kanselo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sve bliži transferu Mančester Sitiju, Paratićiju predstoji i ta glavobolja oko sređivanja bekovske linije svog tima. Partija Aleksa Sandra su isto upitne u poslednju sezonu, sezonu i po Brazilac nikako da se vrati partijama po početku mandata u Juventus.

Prema pisanjima Gazete delo Sport, "Stara dama" razmišlja o Brazilcima iz Premijer lige, Danilu i Emersonu.

Bivši igrač Real Madrida je na radaru i Intera, koji su i poslali prvu ponudu Sitiju, dok je Emerson ove sezone oduševio partijama u Ligi Evrope za Čelsi , ali prvenstvo i dalje ima Alonso duž leve aut-linije.

Pitanje je koliko bi se "Plavci" upustili u prodaju svojih igrača zbog nadolazeće transfer suspenzije, dok je Danilo slobodan u odabiru sredine.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.