Bajern poslao novu ponudu, hoće li Čelsi pustiti mladu nadu? (foto)

Izvor: Sportske.net, 30.Dec.2018, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern poslao novu ponudu, hoće li Čelsi pustiti mladu nadu? (foto)

Igrač oduševio brojne velikane.

Čelsi je ogroman novac uložio u svoju akademiju koja je jedna od najboljih i najmodernijih na svetu. Poznato je da "Plavci" imaju ogroman broj taletnovanih igrača, ali da se oni mnogo teško probiju do prvog tima, pa zato idu na razne pozajmice, a neki čak i napuste London.

Kalum Hadson Odoi je mladi napadač koji je oduševio sve velikane. Bilo je mišljenja da Odoi ima predispozicije da postane jedan od najboljih igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na svetu, ali trenutno ne dobija previše minuta u dresu Čelsija.

Ima samo 18 godina, ali reklo bi se da je spreman za prvi tim. Bajern je u njemu video odličnog igrača koji bi mogao da bude budućnost ovog nemačkog velikana kome je potrebna rekonstrukcija. Dortmund je Sitiju već oteo jedno "čudo", a da li bi drugi nemački tim mogao da ''ukrade'' još jednog mladog Engleza?

Bajern je poslao ponudu u iznosu od 20 miliona funti, što je mora se priznati velika cifra za igrača koji ima samo 18 godina i odigrao je svega tri ligaške utakmice. Ipak, kada se pogleda potencijal, teško da će Čelsi pristati da proda ovog igrača i za mnogo veći novac.

-

Bayern Munich make second bid worth more than £20m for 18-year-old Chelsea forward Callum Hudson-Odoi

— Kaveh Solhekol (@SkyKaveh) December 29, 2018
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.