Azar se zahvalio, evo ko je najviše doprineo da on pređe u Čelsi

Izvor: Sportske.net, 14.Nov.2018, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Azar se zahvalio, evo ko je najviše doprineo da on pređe u Čelsi

Belgijanac ne krije da je vrlo ponosan na tu odluku.

Eden Azar bi uskoro mogao da napusti London. Pominju se velikani poput Reala i Barselone, a Čelsi je do sada odolevao svim naletima.

Ipak, Azar ne krije da je odluka koju je doneo 4. juna 2012. godine najbitnija u njegovom životu i da se ne kaje uopšte.

Tada dvadesetjednogodišnji Azar je mogao da bira u koji klub želi da pređe. On je svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fantastičnim partijama u dresu Lila zainteresovao celu Evropu, a timovi su se praktično otimali oko njega. Azar kaže da mu je Džo Kol pomogao u donošenju te vrlo teške odluke i da ga je on ubedio da obuče dres "Plavaca".

Džo Kol je nosio Čelsijev dres 7 godina, on je 2003. prešao na "Stamford bridž" iz Vest Hema. On i Azar su bili saigrači u Lilu te 2011/12 sezone, a interesantno je da je Džo Kol tada nosio Lilov dres, ali kao pozajmljeni igrač Liverpula, a ipak je mladog Azara posavetovao da ode u Čelsi.

"Pričao sam sa njim svakoga dana pre nego što sam potpisao za Čelsi. Svakoga dana, ozbiljno. On mi je pričao da je to najbolji klub za mene i da je to klub u kome mogu da osvajam trofeje svake sezone. To je razlog koji me je naterao da odaberem Čelsi, hvala ti Džo!", napisao je Azar na svom Tviter profilu.

Čelsi je doveo Azara te 2012. godine za 32 miliona funti, a danas je nemoguće opisati koliko je on bitan igrač za ovaj tim.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.