Azar dao signal navijačima Čelsija da neće ostati u Londonu VIDEO

Izvor: B92, 06.Maj.2019, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Azar dao signal navijačima Čelsija da neće ostati u Londonu VIDEO

Fudbaler Čelsija Eden Azar sve je bliži seobi u redove Reala.

Mnogo je faktora koji idu u prilog tome da će reprezentativac Belgije nositi dres kraljevskog kluba, a posednju indiciju da će se to zaista dogoditi dao je sam Azar.

On je u nedelju u utakmici 37. kola Premijer lige bio asistent dva puta u pobedi nad Votfordom od 3:0 i mnogi veruju da je to bilo možda i njegovo poslednje pojavljivanje u dresu "plavaca" u Premijer ligi na "Stamford bridžu".

Po >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << završetku susreta, dok je vozio auto, Azara je na putu ka kući u Sariju, susrela grupa navijača "plavaca" koji su bili u drugom autu, i dok su čekali da se upali zeleno svetlo na semaforu, jedan od njih mu je doviknuo:

"Brate, ostani u Čelsiju".

Belgijanac je samo zavrteo glavom u znak negodovanja, osmehnuo se, pritisnuo papučicu gasa i produžio.

Problem Čelsija je ne samo to što bi Azar mogao da ode, već što se susreću sa ozbiljnom mogućnošću da ne mogu da mu dovedu zamenu, jer je poznato da je FIFA odredila "plavcima" zabranu transfera u dva prelazna roka.

Čelsi se žalio i uskoro ćemo znati sa koliko uspeha, mada je izvesno da je klub iz Londona u nezavidnoj poziciji.

Takođe, veruje se da je Belgijanac još prošlog leta posle Mundijala u Rusiji želeo da napusti klub, ali je tada ostao na nagovor ljudi iz kluba.

Pretpostavlja se da su mu tada obećali da će moći da napusti klub za godinu dana ukoliko ostane još jednu sezonu, što je on i uradio.

Otuda, Real je nedavno poslao ponudu u visini od 80 miliona evra. "San" prenosi da su Azar i njegov agent podsetili čelnike Čelsija na prethodni dogovor i poručili su ima da što pre postignu dogovor sa Realom o visini transfera.

Veruje se da je Real za njegov dolazak spreman da plati do 105 miliona evra.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.