Asanž izneo viziju budućnosti sveta: Ovo je poslednja slobodna generacija

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 21.Sep.2018, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asanž izneo viziju budućnosti sveta: Ovo je poslednja slobodna generacija

Rekao je da je globalna prismotra praktično neizbežna.

Asanž, koji je trenutno zatvoren u ambasadi Ekvadora u Londonu i kontaktira samo sa svojim advokatima, ima vrlo mračan pogled na budućnost čovečanstva. Smatra da ćemo u budućnosti svi biti deo neke baze podataka, koje će prikupljati vlade i velike korporacije.

Generacije koje su sada rođene su poslednje slobodne generacije. Tek što si rođen, i odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << ili u roku od godinu dana svetski si „poznat“. Tvoj identitet, zahvaljujući tvojim idiotskim roditeljima koji kače tvoje slike na Facebook, je poznat svima na svetu – rekao je Asanž.

To je potpuno drugačije i novo. Veoma mali broj ljudi uspeva da se odvoji od svega toga, da ide svojim putem. Sve to je naznaka totalitarizma – rekao je Asanž.

Prikupljanje informacija je sve savršenije, i biće i dalje unapređivano. Osnivač Vikiliksa je takođe upozorio i na opasnosti koju predstavlja veštačka inteligencija.

Izvor: Agencije
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.