Arsenalov spisak za kupovinu - trio za NULA funti i reprezentativac Hrvatske, ko odlazi sa Emirejtsa?

Izvor: Sportske.net, 31.Mar.2020, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenalov spisak za kupovinu - trio za NULA funti i reprezentativac Hrvatske, ko odlazi sa Emirejtsa?

Mikel Arteta ima priliku da skroji tim po svom ukusu.

Kako god da se završi ova sezona, jasno je da je pred Arsenalom veoma veliki posao u predstojećem prelaznom roku.

Mikel Arteta će dobiti prvu priliku da napravi velike rezove u Londonu, a tamošnji mediji pišu o nekoliko imena.

Dejli Star prenosi da su na meti "tobdžija" Lajvin Kurzava, Rajan Frejzer i Vilijan, triju je zajednička činjenica >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da im na kraju sezone ističu ugovori, te da bi mogli stići bez obeštećenja.

Traži se i štoper, u prvi plan je izašao Dejan Lovren koji je izgubio mesto u startnoj postavi Liverpula i Jirgen Klop ne bi imao ništa protiv da Hrvat na kraju sezone napusti klub.

Sa druge strane, Metro prenosi da je Španac u potrazi za defanzivnim veznim, Džaka nije po Artetinom ukusu, Guenduzi je nakon sukoba u Dubaiju otpisan, dok najverovatnije neće računati ni na Elnenija kada se Egipćanin vraća sa pozajmice.

Arsenal bi da prihoduje i od prodaje Mhitarijana koji se trenutno nalazi na pozajmici u Romi, Englezi za njega traže 20 miliona evra što "vučica" nije naročito voljna da plati za fudbalera od 31 godinu.

Sva je prilika da će tim sa Emirejtsa morati da pristane na duplo manje obeštećenje kako bi se oslobodio plate jermenskog fudbalera.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.