UŽIVO Crveno-beli kreću u novu evrosezonu! Put prema “mušemi” počinje u Litvaniji, Suduva

Izvor: 011vodič.com, 09.Jul.2019, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO Crveno-beli kreću u novu evrosezonu! Put prema “mušemi” počinje u Litvaniji, Suduva

Foto: Dušan Milenković / RAS Srbija Suduva – Crvena zvezda. Došao je i taj dan, početak borbi za Ligu šampiona (20.00). Pratite prvi nastup srpskog prvaka uživo uz Blicsport. Foto: FK Crvena zvezda / Promo Jedna od postava crveno-belih na pripremama Prošle godine, u prvom meču ovih rivala strelci su bili Ebesilio u 23, te Radonjić u 35. i 58. minutu. Za Zvezdu su tada igrali: Borjan – Stojković, Savić, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Degenek, Rodić – Jovičić, Ebesilio (od 64. Jevtović), Krstičić (od 36. Jovančić) – Milić, Radonjić (od 77. Gobeljić) – Ben. Kao rezerve koje nisu dobile šansu na klupi su ostali Popović, Meleg, Pavkov i Babić. Trener je tada, kao i sada, bio Vladan Milojević. Crveno-beli se nadaju da će isti rezultat biti i ove godine, ali sada u nešto izmenjenijem sastavu: Ima tu igrača koji su već igrali sa Litvancima, ali i nekih koji će po prvi put igrati sa njima. Očekuje se da se meč igra po temperaturi od 16 stepeni, ali je baš u tom periodu najavljena kiša, ali i vetar koji će duvati brzinom od 19 kilometara na čas. Nešto pre 22 časa po našem vremenu ćemo znati ko se bolje snašao u tim uslovima. Vladan Milojević je gotovo iskristalisao postavu, pa se očekuje da na teren istrči ovih 11 fudbalera: Borjan, Gobeljić, Babić, Milunović, Rodić, Jovančić, Jovičić, Ben, Marin, Ivanić i Boaći. (Veljko Ivanović) More
The post UŽIVO Crveno-beli kreću u novu evrosezonu! Put prema “mušemi” počinje u Litvaniji, Suduva appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Litvanija,   Liga Šampiona

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.