Tumbaković: Postoje neke stvari koje ne mogu više da tolerišem

Izvor: RTS, 14.Okt.2019, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tumbaković: Postoje neke stvari koje ne mogu više da tolerišem

Selektor Srbije Ljubiša Tumbaković nije bio zadovoljan posle pobede nad Litvanijom. "Orlovi" su pobedili u Vilnjusu sa 2:1, u meču šestog kola grupe B kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.
Tumbaković je novinarima posle duela kazao da se neke greške ponavljaju i da neće imati strpljenja za takve stvari.

"Ima mnogo negativnih stvari o kojima ćemo morati veoma ozbiljno da razmislimo. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Kako smo sve više zajedno, ne postoje neke stvari koje mogu da tolerišem. Bez obzira na rezultat. Ima propusta koje ekipa sa ozbiljnim ciljevima ne sme sebi da dozvoli", rekao je Tumbaković.
Ovim trijumfom naš nacionalni tim zadržao je treću poziciju na tabeli grupe B, ali sada ima samo bod manje od drugoplasirane Portugalije, koja je izgubila od Ukrajine istim rezultatom
"Još smo daleko. Taj bod je jako daleko. Čudo od nas zavisi. Moramo da pobeđujemo. Pobeda Ukrajine je bila očekivana, baš je ozbiljna ekipa. Portugalija je takmičarska ekipa, ali kada naiđe na nekog ravnog... Očekivao se tesan rezultat, znajući Ukrajinu."
Selektor je kazao da se osetila nervoza po primljenom pogotku.
"Naravno da je bilo nervoze. Pri 2:0 je trebalo da privedemo kraju utakmicu. Pala je koncentracija, primili smo gol i celu utakmicu doveli u pitanje. Nije dobro da primamo golove, posebno od slabijih ekipa, da budemo objektivni", dodao je Tumbaković.
Dva meča su ostala do kraja kvalifikacija i ukoliko Srbija pobedi u oba (Luksemburg i Ukrajina kod kuće), a Portugalija neočekivano ispusti bod(ove) protiv Litvanije ili Luksemburga, Srbija će se plasirati na Evropsko prvenstvo kroz kvalifikacije.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Tumbaković upozorava “orlove”: Neke stvari više neću da tolerišem

Izvor: 011vodič.com, 15.Okt.2019, 00:42

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković rekao je da je zbog mnogo toga nezadovoljan, uprkos tome što je pobeđena Litvanija.. Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Španije u gostima protiv Švedske je 1.85. Utakmica se igra u utorak od 20.45.. – Ima mnogo negativnih stvari...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.