Tumba otkrio detalje, šta se događalo pred meč sa Srbijom?

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2018, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tumba otkrio detalje, šta se događalo pred meč sa Srbijom?

Selektoru reprezentacije Crne Gore sada je potpuno jasno zbog čega je njegova selekcija protiv Srbije pružila jednu od najslabijih partija.

Koliko god je fudbalska javnost bila razočarana posle poraza od Srbije u Podgorici (0:2), toliko je sada puna optimizma pred završnicu ligaškog dela takmičenja u Ligi nacija, zahvaljujući ubedljivoj pobedi nad Litvanijom (4:1), ali i remiju Srbije u Rumuniji (0:0).

Mnogi se i dalje pitaju zbog čega ''Sokolovi'' nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pružili jači otpor selekciji Mladena Krstajića, a selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković odgovor traži i u - nefudbalskim stvarima.

''Detaljnija analiza će tek da usledi, ali je jasno da su problemi počeli u samoj pripremi utakmice, gde su igrači, ne svojom krivicom, bili skoncentrisani i na neke druge stvari, koje nisu bile fudbalske.







To je bilo nametnuto sa strane i nismo mogli da pobegnemo od toga, iako smo stručnu pripremu za meč bazirali samo na teren'', otkriva Tumbaković u izjavi za ''
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.