Selektor Rumunije isprozivao Prijovića, motiv više u Beogradu!

Izvor: Sportske.net, 07.Sep.2018, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selektor Rumunije isprozivao Prijovića, motiv više u Beogradu!

Nadamo se da ćemo videti odgovor na terenu.

Reprezentacija Srbije danas počinje takmičenje u Ligi nacija gde će se sastati sa selekcijom Litvanije.

Druga utakmica u okviru iste grupe igra se u Ploeštiju gde će Rumuni ugostiti Crnu Goru, a selektor domaće ekipe Kozmin Kontra se na konferenciji za mediji već dotakao meča sa Srbijom koji se igra u ponedeljak.

"Aleksandar Prijović je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << vrlo borben fudbaler, iako nije imao velike brojke i dobar golgeterski učinak", izjavio je proslavljeni fudbaler naših istočnih suseda.

Ono što to posebno bode oči jeste da je Srbin rođen u Švajcarskoj protekle godine bio najbolji strelac šampionata Grčke sa 19 postignutih pogodaka u dresu PAOK-a.

Novu sezonu je takođe počeo sjajno sa pet golova uključujući sva takmičenja.

Ne preostaje nam ništa drugo nego da sačekamo odgovor na terenu u Prijovićevom stilu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.