SAD upozorile građane da ne putuju u Srbiju i još osam zemalja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Sep.2021, 00:13

SAD upozorile građane da ne putuju u Srbiju i još osam zemalja

Američki Stejt department je izdao upozorenje za američke državljane da ne putuju u Srbiju, Avganistan, Albaniju, Beliz, Litvaniju i još četiri destinacije zbog situacije sa kovid-19.

Isto upozorenje objavili su Centri za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC), preneo je Glas Amerike.

Države za koje je izdato upozorenje spadaju u zemlje četvrtog stepena u kojima je zabeležena značajna rasprostranjenost kovid-19.

U dokumentu Stejt departmenta upozorava >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se da je rizik od zaraze i razvoja ozbiljnijih simptoma niži ukoliko je osoba potpuno vakcinisana nekom od vakcina koje je odobrila američka Uprava za hranu i lekove (FDA).

Centri za kontrolu bolesti i zaraza izdali su upozorenje četvrtog nivoa za devet destinacija, navodeći da treba izbegavati putovanja u te zemlje.

Među njima su, osim Srbije i Grenada, Sent Kits i Nevis, Slovenija i Mauricijus.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SAD upozorile građane da ne putuju u Srbiju i još osam zemalja

Izvor: Radio 021, 14.Sep.2021

Američki Stejt department je izdao upozorenje za američke državljane da ne putuju u Srbiju, Avganistan, Albaniju, Beliz, Litvaniju i još četiri destinacije zbog situacije sa kovidom.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.