Ronaldo sa četiri gola dodatno udaljio Srbiju od EP

Izvor: B92, 10.Sep.2019, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo sa četiri gola dodatno udaljio Srbiju od EP

Fudbaleri Portugala ostvarili su ubedljivu pobedu na gostovanju Litvaniji i dodatno udaljili Srbiju od Evropskog prvenstva.

Portugal je Litvaniju pobedio prvi put u ovim kvalifikacijama, rezultatom 4:1.

Izabranici Fernanda Santoša sada imaju učinak od dva trijumfa i dva remija, te se nalaze bod ispred "orlova" koji imaju utakmicu više, a pet bodova iza Ukrajine koja takođe ima meč viška.

Nezaustavljivi Kristijano Ronaldo postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je čak četiri gola na ovom meču i potvrdio da se uprkos godinama nalazi u odličnoj formi.

Upravo je Ronaldo bio strelac prvog gola, pošto je bio precizan sa bele tačke u sedmom minutu.

Portugal je nastavio da napada, ali je usledio šok kada je Andruiskevičus pogodio u 28. minutu i izjednačio.

Litvanci su dobro parirali i držali se sve do 62. minuta kada je Kristijano ponovo bio strelac, da bi tri minuta kasnije već bilo 3:1 za goste posle trećeg gola jednog od najboljih fudbalera svih vremena..

Napadač Juventusa je povisio prednost aktuelnog šampiona Evrope posle druge asistencije Bernarda Silve u 76. minutu, tri minuta kasnije napustio teren, a na konačnih 4:1 povisio je Vilijam Karvaljo u drugom minutu sudijske nadokande.

U narednom kolu Grupe B, 11. oktobra, Portugal dočekuje Luksemburg, Litvanija gostuje Ukrajini, a Srbija pauzira.
Pogledaj vesti o: Litvanija,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ronaldo najefikasniji u Evropi, ispred jedino Ali Daei

Izvor: OkRadio.rs, 11.Sep.2019, 14:24

Portugalski as je u Litvaniji došao do 93. gola u 160 nastupa za selekciju svoje zemlje. Portugalski majstor Cristiano Ronaldo briljirao je u pobjedi evropskog nogometnog prvaka na gostovanju u Litvaviji od 5:1, postigavši čak četiri gola.    Ronaldo je postigao pogodak za 1:0 u sedmoj minuti...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.