PEČAT NEDELJE Ko da otvori kutiju nazvanu po izvesnoj Pandori?

Izvor: 011vodič.com, 13.Okt.2019, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PEČAT NEDELJE Ko da otvori kutiju nazvanu po izvesnoj Pandori?

Ponedeljak Iz Humske su upakovano, sa sve mašnicom, u Nion poslali paket. Moglo bi se reći kutiju koja je davno dobila ime po izvesnoj Pandori.
Na meču Litvanija – Srbija, naša kladionica nudi kvotu 2.95 za igru 2-2&3-5.
Svačega ima unutra i legenda kaže da se onom, ko je otvori, ne piše dobro. Vođeni legendom i pomalo sujeverni, ljudima iz UEFA na pamet ne pada da se bakću ovdašnjim penalima i takozvanim nepenalima.
Nije baš ni lepo što su druga >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << iz razreda tužili učiteljici. Ali, i to je deo srpskog fudbalskog kolorita.
Utorak E, samo nam je na ovdašnjoj fudbalskoj nizbrdici falio Poledica. Tako se zove predsednik sindikata koji je imao šta da kaže Savi Miloševiću.
Pored svih tvitova, postova, izjava, intervjua i sličnih načina izražavanja u svrsi da se što više blata izruči na komšiju, još i predsednik sindikata. Demokratija, šta ćeš…
Nego, vidim, prodat Filip Stevanović. Ne znam samo šta su čekali do sada. Dečko ima već 17 godina.
Sreda Ljudi su samo hteli da gledaju Zvezdu, da gledaju fudbal. Ni to im nisu dali. Tužibabe iz tzv. FS Kosova su se požalili tzv. vladi, ona je poslala tzv. policiju i završilo se, kako se završilo.
Inat se nikome nije isplatio.
Čitam i da se Milan i Roma otimaju oko Boaćija.
Kad pre dođe 1. april…
Četvrtak Za neupućene, oni u plavo-žutom bili su Fenerbahče. I pored terena je stajao, obojen u crveno sa nijansama ljubičaste, Željko Obradović. Nijanse su se menjale kako su se njegove zvezde odbijale o Zvezdin zid. Stali su na 56. Željko je već uveliko sedeo.
Zvezda je pobedila odbranom. Doduše, takva košarka je prilično štetna po živce, pa je stoga i Milan Tomić posle podsetio da mora malo i da se pogađa. Živi bili, pa videli.
Sve je u Areni bilo lepo. Osim nečega što je bilo ružno.
Petak Ima ona stara priča da Srbin kaže “dobra” samo kad proba rakiju i kad Novak pogodi liniju. Za rakiju je bilo rano. Novak nije pogađao linije.
Reč “dobra” ostala je neizgovorena.
Ali, izgovoreno je nešto drugo. Dalje nećeš moći.
Zašto? Vreme je najbolji sudija.
Subota Kada je ono preslišala Crvenu zvezdu, o izvesnoj košarkaškoj družini zvanoj Primorska pričalo se kao o koki sa velikom dioptrijom koja je ubola neko zrnce.
Kad ono – međutim. Bocnu koka još jedno zrno.
Videsmo Partizan u ovde veoma popularnom izdanju zvanom subotnji basket u kraju sa drugarima. Kažu: U dobru se ne ponesi…
Malkice su se zaigrali.
Nedelja Primerom Partizana, pošli su i gospodari prstenova. Ono što nije umeo da uradi Fenerbahče, uradila je Budućnost i pokazala Crvenoj zvezdi gde je, bar u ovom trenutku.
Uzgred, to je onaj klub koji je proletos izgubio sa 100 razlike. U poen. Pametni to zaboravljaju. Eto lekcije.
A gde je Zvezda? Ne izgleda baš da je na zelenoj grani. Neko od zidara onog zida od letos je, čini se, malo pomerio vaservagu.
Ili, neka cigla nije na mestu?

The post PEČAT NEDELJE Ko da otvori kutiju nazvanu po izvesnoj Pandori? appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.