OTKRIVA KARTE: Krstajić saopštava spisak za mečeve odluke u Ligi nacija (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2018, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVA KARTE: Krstajić saopštava spisak za mečeve odluke u Ligi nacija (FOTO)

Slede dueli sa Crnom Gorom i Litvanijom.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić će u utorak objaviti spisak igrača na koje računa za poslednje dve utakmice u Ligi nacija, protiv Crne Gore i Litvanije. Selektor Krstajić će spisak objaviti na konferenciji za medije koja je zakazana za 10.30 časova.

Srbija će Crnu Goru dočekati 17. novembra na stadionu “Rajko Mitić”, a tri dana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kasnije na stadionu Partizana biće domaćin Litvaniji.

Posle četiri odigrana kola u Ligi nacija, Srbija je prva u grupi sa osam bodova, Crna Gora ima bod manje, Rumunija je treća sa šest bodova, dok je Litvanija bez bodova.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.