NOVI GOL! Ako ovako nastavi, Krstajić će ga opet zvati!

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2018, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI GOL! Ako ovako nastavi, Krstajić će ga opet zvati!

Nedavno je promovisan u reprezentativca, a konstantno pokazuje da vredi.

Iskusni srpski vezista Danijel Aleksić polako ponovo izbija u prvi plan, zahvaljujući odličnim igrama u dresu turskog superligaša Malatije.

U finišu grupne faze takmičenja Lige nacija nedavno je dobio i poziv selektora Mladena Krstajića, koji mu je ukazao poverenje u meču sa Litvanijom (4:1).

''Orlove'' nećemo gledati do proleća, ali Aleksić nastavlja sa odličnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << formom.

Večeras je njegov tim na svom terenu remizirao protiv Ahisara (1:1), a Aleksić je postigao jedini gol za Malatiju u 41. minutu, a na asistenciju bivšeg kapitena Crvene zvezde Mičela Donalda.

Podsetimo, Aleksić se letos pominjao kao potencijalno pojačanje Zvezde, ali do realizacije transfera nije došlo.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Blistao je protiv Zvezde, hoće li u Premijer ligu?

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2018, 18:43

Dva kluba iz vrha engleskog fudbala pokazala su ozbiljno interesovanje...Vezista Napolija Alan igra najbolju sezonu u karijeri...Standardan je kod Karla Anćelotija, na poverenju se italijanskom strategu zahvaljuje jako dobrim igrama, bio je i jedan od najboljih na terenu u petom kolu Lige šampiona...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.