Izvor: Blic, 17.Sep.2021, 20:26

"NASTAVAK HIBRIDNOG NAPADA IZ BELORUSIJE" Premijeri Poljske i Litvanije o migrantima i bezbednosti granica dve zemlje, teške optužbe na račun Minska

Premijeri Poljske i Litvanije Mateuš Moravjecki i Ingrida Šimonite izjavili su danas da je pojačana bezbednost na njihovim granicama sa Belorusijom najbolji način da se ublaži pritisak zbog priliva migranata, jer kažu da očekuju nastavak hibridnog napada iz Belorusije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Premijeri Poljske i Litvanije razgovarali o većoj bezbednosti, migraciji

Izvor: Danas, 17.Sep.2021

Premijeri Poljske i Litvanije rekli su danas da je jača bezbednost granica sa Belorusijom najbolji način za ublažavanje priliva migranata u njihove zemlje, jer očekuju da će se iz Belorusije nastaviti, kako su nazvali "hibridni napad".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.