Mitar otvorio dušu, evo šta misli o Jokanovićevoj smeni

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2018, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitar otvorio dušu, evo šta misli o Jokanovićevoj smeni

Dobro je poznato kakav su odnos imali u Fulamu i zbog toga ne čudi što je Mitru teško pala odluka o smeni Slaviše Jokanovića.

Reprezentativca Srbije Aleksandra Mitrovića vest o smeni Slaviše Jokanovića sačekala je u SC FSS u Staroj Pazovi gde se sa nacionalnim timom sprema za duele sa Crnom Gorom i Litvanijom.

Napadač Fulama prvi put je danas govorio i smeni Slaviše Jokanovića i onome što oseća nakon odlaska zemljaka sa "Krejven Kotidža".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
"To je loša vest za mene, svi znamo koliko je uticaja imao na mene i moju karijeru. Čovek koji je mnogo uradio za mene, čuli smo se juče i on mene više teši nego ja njega. Svarno mi je jako krivo, a mislim da su svi u klubu svesni koliko je postigao za vreme provedeno u Fulamu. Ali to je fudbal...", rekao je Mitrović.

Slaviša Jokanović uveo je Fulam u Premijer ligu kroz plej-of, a smena je usledila nakon sedam vezanih poraza u prvenstvu.

"Njega svi jako cene na Ostrvu i u Evropi, tako da mislim da će veoma brzo imati novi klub", dodao je Mitrović.

Menadžersku poziciju u ekipi Fulama preuzeo je Klaudio Ranijeri, a videćemo kakav će status Aleksandar Mitrović imati pod vođstvom čoveka koji je Lesteru doneo šampionsku titulu.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.