Maksimović: Panika? Mladi smo, prvi put smo igrali u ovom sastavu

Izvor: B92, 07.Sep.2018, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maksimović: Panika? Mladi smo, prvi put smo igrali u ovom sastavu

Reprezentativac Srbije Nemanja Maksimović rekao je da je posle Litvanije najbitnije što je Srbija uspela da izbori tri boda.

Maksimović dodaje da je prva utakmica u svakom takmičenju teška, pa je tako bilo i sa Litvancima u Viljnusu.

"Orlovi" su slavili golom Dušana Tadića u 38. minutu iz penala, imali su "tonu" šansi, ali na kraju posle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << loše igre u poslednjih desetak minuta imali sreće što su osvojili sva tri boda.

"Prva utakmica u svakom takmičenju je jako teška. Mislim da smo igrali odlično do poslednjih desetak minuta, oni su imali nekoliko šansi, ali najbitnije da smo prvu utakmicu pobedili", rekao je Maksimović.

On je lošu igru u finišu objasnio činjenicom da je ekipa prvi put igrala zajedno u ovom sastavu.

Da podsetimo, trojica fudbalera sa dugim stažom, Branislav Ivanović, Vladimir Stojković i Tošić, u odnosu na Mundijal nije bilo Milivojevića, Grujića, Luke Jovića, a za reprezentaciju zbog razmirice sa selektorom Mladenom Krstajićem ne želi da nastupa ni Matija Nastasić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.