Letonija, Litvanija... Zvezda će uskoro saznati ko čeka na sledećem koraku!

Izvor: Sportske.net, 18.Jul.2018, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letonija, Litvanija... Zvezda će uskoro saznati ko čeka na sledećem koraku!

Nećemo dugo čekati do žreba za treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Šampion Srbije znaće ko čeka na sledećoj krivini već u ponedeljak. Spisak potencijalnih rivala biće kompletiran do kraja dana.

Šampion Srbije bukirao je svoje mesto u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona zajedno sa još devet ekipa koje su u utorak igrale revanše prve runde.

Crvena zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se namučila protiv Spartaksa ali je na kraju uspela da ostvari primarni cilj. Pritom se dogodilo i ono što niko nije očekivao, APOEL je ispao u prvom kolu tako da će crveno-beli u narednoj rundi igrati protiv šampiona Litvanije.

Večeras ćemo saznati imena poslednjih šest klubova koji će nastaviti kvalifikacije za Ligu šampiona, a potom će se imena 20 učesnika drugog kola naći na žrebu za sledeću rundu od koje se u takmičenje uključuju još Salcburg i AEK.

Nakon sinoćnih utakmica imamo formirane sledeće parove drugo kola i to su klubovi koji će u paru ući u žreb za treće kolo koji je na programu u ponedeljak.

Formirani parovi 2. kola kvalifikacija:

Ludogorec (BUL) - Videoton (HUN)

Kluž (ROU) - Malme (SWE)

Dinamo Zagreb (CRO) - Hapoel Ber Ševa (ISR)

Crvena zvezda (SRB) - Suduva (LTU)

BATE Borisov (BLR) - HJK (FIN)

Večeras bi plasman u treće kolo trebalo da overe Seltik, Astana, Karabag i Spartak Trnava, a blizu tog ostvarenja nalaze se još Tropedo iz Gruzije i Valur sa Islanda.

Ukoliko ne bude bilo iznenađenja stvari će na žrebu izgledati ovako:

Povlašćeni:

Salcburg (AUT) 55.500

Ludogorec (BUL) - Videoton (HUN) 37.000

Seltik (SCO) - Valur (ISL) 31.000

Legija (POL) - Spartak Trnava (SVK) 24.500

Astana (KAZ) - Midtjiland (DEN) 21.750

BATE Borisov (BLR) - HJK (FIN) 20.500

Nepovlašćeni:

Valeta (MLT) - Karabag (AZE) 20.500

Dinamo Zagreb (CRO) - Hapoel Ber Ševa (ISR) 17.500

Kluž (ROU) - Malme (SWE) 14.000

Crvena zvezda (SRB) - Suduva (LTU) 10.750

AEK Atina (GRE) 10.000

Škendija (MKD) - Torpedo (GEO) 3.500

Šampion Srbije sigurno ulazi u žreb za treće kolo kao nepovlašćen i samo je pitanje ko bi mu najviše "legao" kao protivnik u nastavku takmičenja. Logično, sve ovo pričamo pod uslovom da Zvezda prođe Suduvu.

Žreb za treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona zakazan je za 23. jul i tada ćemo znati ko će biti potencijalni rivali Crvene zvezde u nastavku takmičenja.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.