Kokeza: Da pobedimo Litvaniju pa ćemo pričati o svemu

Izvor: RTS, 09.Jun.2019, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kokeza: Da pobedimo Litvaniju pa ćemo pričati o svemu

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza održao je u nedelju popodne konferenciju za medije povodom debakla u Ukrajini u petak (5:0) i zatražio od celokupne javnosti da pruži podršku timu pred veoma važan meč sa Litvanijom, dodajući da će na sva pitanja i kritike odgovarati posle tog susreta.
On je obraćanje u Staroj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Pazovi počeo izvinjenjem za nastup državnog tima na meču u Lavovu pre dva dana.

"Pre svega želim da se izvinim naciji i Srbiji zbog debakla u Ukrajini. Može da se izgubi utakmica ali ne na onakav način. Dobar deo odgovornosti ima i rukovodstvo saveza, ali i stručni štab. Ponašanje i (ne)zalaganje kao na toj utakmici ne sme više da se ponovi, već da svi oni koji igraju za reprezentaciju moraju da ginu u dresu reprezenztacije, više nego kad igraju za klub", rekao je Kokeza i dodao:
"Od medija tražim da svi zajedno podržimo igrače i stručni štab pred meč sa Litvanijom i da svi zajedno ostvarimo osnovni cilj, a to je da tu utakmicu pobedimo. A sve kritike, pitanja i razmišljanja vas molim da iznesete posle tog meča, a mi ćemo imati vanredne sastanke izvršnog i upravnog odbora već u sredu", zaključio je prvi čovek FSS-a.
Meč Srbije i Litvanije na programu je u ponedeljak od 20.45.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kokeza posle teškog poraza u Ukrajini: Srbijo, izvini!

Izvor: Večernje novosti, 09.Jun.2019

Odgovore na sva pitanja, analize i stavove daćemo posle utakmice sa Litvanijom. Sledeće nedelje biće i sastanak Izvršnog odbora - kaže Kokeza JOŠ zvoni “petarda” iz Ukrajine u ušima navijača,ali i ljudi koji vode fudbal u Srbiji i igraju u njenom dresu. Tri dana posle...

Nastavak na Večernje novosti...

Kokeza: Poraz u Ukrajini sraman, analiza u sredu

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jun.2019

​Predsjednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza izvinio se naciji za težak poraz u Ukrajini (5:0) i pozvao javnost da pruži podršku reprezentativcima i selektoru Mladenu Krstajiću pred meč protiv Litvanije, poslije čega će biti napravljena detaljna analiza svega urađenog.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.