Zvezdini ultrasi na tribini sa italijanskim?

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2018, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdini ultrasi na tribini sa italijanskim?

Postoje informacije da je deo navijača Crvene zvezde već stigao u Napulj.

Utakmica petog kola grupne faze Lige šampiona između Napolija i Crvene zvezde na programu je u sredu uveče, a italijanski mediji prenose da je deo navijača srpskog kluba još danas stigao u Napulj.

Zvezda bi na poslednjem gostovanju u grupnoj fazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Lige šampiona trebalo da bodri preko 3.000 navijača, a zanimljiv je podatak koji se tiče navodnog bratimljenja pristalica srpskog i italijanskog kluba.

Sve ćemo videti u sredu, ali se danas pojavila informacija da će Zvezdini ultrasi biti smešteni na tribini sa najvatrenijim pristalicama Napolija.

Navodno bi zajedno trebalo da šetaju gradom od mesta okupljanja kod zamka u blizini centra grada do stadiona "San Paolo".

Utakmica Napoli - Crvena zvezda igra se u sredu, 28. novembra od 21 čas.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nagrada i poklon - Mogu li Zvezdini omladinci do tri boda u Napulju?

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2018, 18:23

Za igrače bi trijumf predstavljao nagradu za sve do sada urađeno, za trenera Živkovića rođendanski poklon...Omladinska selekcija fudbalskog kluba Crvena zvezda otputovala je jutros za Napulj na utakmicu 5. kola grupne faze Lige šampiona za mlade...Gostovanje Napoliju biće poslednje u grupnoj fazi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.