Izvor: RTS, 02.Avg.2021, 12:11

Zvezdina poslednja prepreka pred Ligu šampiona - Zagreb ili Varšava

Fudbaleri Crvene zvezde, ukoliko savladaju moldavski Šerif, igraće protiv boljeg iz duela Legija - Dinamo za plasman u grupnu fazu Lige šampiona.
Žrebom u Nionu je odlučeno da će se beogradski crveno-beli, ukoliko eliminišu moldavski Šerif, u Ligu šampiona morati preko Varšave ili Zagreba. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Pobednik duela Dinamo - Legija, boriće se sa boljim iz duela Crvena zvezda - Šerif, za plasman u grupnu fazu elitnog takmičenja.
Ukoliko eliminiše Šerif, prvi meč plej-ofa je na programu 17. avgusta u Beogradu, dok je revanš planiran za 24. ili 25. avgust.
Parovi plej-ofa Lige šampiona:
Salcburg - Brondbi 
Kluž/Jang Bojs - Ferencvaroš/Slavija Prag
Malme/Rendžers - Olimpijakos/Ludogorec
Zvezda/Šerif - Dinamo Zagreb/Legija
Monako/Sparta - Genk/Šahtjor
Spartak Moskva/Benfika - PSV/Mitjiland

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda, ako prođe Šerif, može na Dinamo Zagreb

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Avg.2021

Fudbaleri Crvene zvezde, ukoliko pobijede Šerif u trećoj rundi, u plej-of fazi kvalifikacija za Ligu šampiona igraće protiv Dinamo Zagreba ili varšavske Legije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

LEGENDA CRVENE ZVEZDE PORUČUJE: ‘Žreb me nije obradovao! Znam koje zamke postoje i kakve opasnosti vrebaju’

Izvor: HotSport.rs, 02.Avg.2021

‘Za početak hajde da se Zvezda plasira u plej-of!’ Čuveni golgeter Dušan Savić je u razgovoru za Sport Klub govorio o žrebu za 4. kolo kvalifikacija za ulazak u grupnu fazu Lige šampiona. Aktuelni šampion Srbije će u slučaju pobede protiv Šerifa iz Moldavije, odmeriti snage sa boljim iz...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.