Zvezdin rival potpisao novi ugovor sa najvrednijim igračem! (foto)

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2018, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin rival potpisao novi ugovor sa najvrednijim igračem! (foto)

Ekipa koja će sa "crveno-belima" igrati u grupnoj fazi Lige šampiona, neće dozvoliti jednom od najboljih igrača da ide.

Kako je i zvanično objavljeno na sajtu kluba, Kalidu Kulibali je parafirao novu saradnju sa klubom sa "San Paola".

Snažni Senegalac je jedan od ključnih igrača čete Karla Anćelotija, Napoli već par sezona uspešno odbija razne ponude za njegove usluge, a sada su još >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jednom stavili svima do znanja da centralni defanzivac nije na prodaju.

Prema portalu "Transfermarkt", Kulibali je zajedno sa Insinjeom i najvredniji igrač ove italijanske ekipe, o tome koliko čitav Napoli vredi, kao i sve ostale ekipe sa kojima će se Zvezda susresti u Ligi šampiona, više možete pročitati OVDE.

Kulibali ima 27 godina, visok je 190cm, a karijeru je počeo u Mecu.

Preselio se u Belgiju 2012. godine u redove Genka, da bi dve godine kasnije završio u Napoliju, gde je izrastao u jednog od najboljih evropskih štopera.

Branio je boje U20 selekcije Francuske, upisao je čak 11 nastupa, ali je na seniorskom nivou odabrao Senegal, za koji je do danas upisao 28 nastupa uz jedan gol, bio je nezamenjiv na minulom Mundijalu u Rusiji.

Danas je stavio paraf na ugovor do 2023. godine sa ekipom Napolija.

We are delighted to announce that Kalidou #Koulibaly has signed a new deal with the club until 30 June 2023. #ForzaNapoliSempre pic.twitter.com/IiwdipTjDw

— Official SSC Napoli (@en_sscnapoli) 01. септембар 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.