Zvezdin ponoćni spektakl, sa Ostrva stiže pojačanje za Ligu šampiona, ovo su detalji dogovora! (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2019, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin ponoćni spektakl, sa Ostrva stiže pojačanje za Ligu šampiona, ovo su detalji dogovora! (video)

Baš kao i prošle godine kada je stigao Marko Marin, uprava Crvene zvezde sprema novu poslasticu za navijače posle drugog uzastopnog plasmana u Ligu šampiona.

Obećanje je na pragu realizacije!

Podsetimo, iz Crvene zvezde su otkrili da će u finišu prelaznog roka pokušati da angažuju još jedno pojačanje na krilnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pozicijama, a izbor je pao na fudbalera engleskog Hadersfilda, Radživa van La Paru!

Ovaj holandski internacionalac ima 28 godina, a član Hadersfilda je u poslednje tri godine. On je u leto 2016. godine za 900.000 evra stigao iz Viulverhemptona, ali je tokom minulog proleća bio u Midlsbrou na pozajmici.

Ugovorom sa doskorašnjim premijerligašem mu važi do narednog leta, a ''redstarbelgrade.rs'' večeras otkriva da će La Para u Zvezdu stići za obeštećenje od milion evra, plus 15 posto od sledeće prodaje. Toliko bi Hadersfild trebalo da inkasira od ovog transfera, a sam fudbaler bi u Zvezdi zarađivao pola miliona evra godišnje.

La Para je u dresu Hadersfilda od početka sezone odigrao četiri utakmice, a može se pohvaliti i sa tri pogotka u Premijer ligi u sezoni 2017/18.

Prema poslednjim informacijama, transfer bi večeras trebalo da se realizuje, a do tada pogledajte u prilogu deo onoga što je La Para do sada pružao na terenu.

--
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.