Zvezdi preti kazna zbog Salcburga

Izvor: Mondo, 04.Sep.2018, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdi preti kazna zbog Salcburga

Protiv predstavnika Srbije u Ligi šampiona pokrenut je novi disciplinski postupak.

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) pokrenula je postupak protiv Crvene zvezde zbog navijačkih izgreda na revanš utakmici protiv Salcburga, gde je izborila plasman u Ligu šampiona.

UEFA je dan posle tog meča saopštila da je uvažila žalbu crveno-belih i ukinula drugi meč suspenzije kako bi u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Ligi šampiona igrali pred punim tribinama stadiona "Rajko Mitić". Ali, sada je otvoren novi postupak protiv crveno-belih, zbog upada navijača u teren, korišćenja pirotehnike i ubacivanja tvrdih predmeta.

Kaznu čeka i pomoćni trener Zvezde Milan Kosanović jer je isključen zbog ubacivanja lopte u teren, a sankcionisan će biti i domaćin, zbog toga što nije sprečio upad navijača, zatim zbog baklji i blokiranih stepenica na "Red Bul areni".

Etičko, kontrolno i disciplinsko telo UEFA konačnu odluku će doneti u petak.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.