Izvor: RTS, 18.Maj.2021, 13:30

Zvezda ”zaključala” Stankovića do 2024. godine!

Trener novog-starog šampiona Srbije Crvene zvezde, Dejan Stanković, produžio je danas ugovor sa najtrofejnijim srpskim klubom do 2024. godine. Preponosan sam na ukazanoj šansi od strane kluba da i dalje vodim moju Crvenu zvezdu, rekao je vidno uzbuđeni Stanković posle potpisivanja.
Time su okončane priče i spekulacije o njegovom odlasku na Apenine i preuzimanje Sampdorije, koja je bila i više nego zainteresovana da ga vidi na svojoj klupi od ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << leta.

Stanković, koji je sa Zvezdom za sezonu i po na klupi osvojio dve titule i izborio učešće u nokaut fazi Lige Evrope, na tom mestu ostaće dakle i u naredne tri sezone.
Nekadašnji kapiten crveno-belih stigao je na klupu crveno-belih posle jednog od najuspešnijih trenera u istoriji kluba, Vladana Milojevića, u decembru 2019.
Zvanična ceremonija potpisivanja novog ugovora upriličena je na najvećem srpskom stadionu, a nakon toga Stanković je poručio:
"Preponosan sam na ukazanoj šansi od strane kluba da vodim moju Crvenu zvezdu. Hvala svima na strpljenju i poverenju. U glavi sam imao samo produžetak saradnje na obostrano zadovoljstvo. Ima još dosta da se radi, ne odustajemo od ciljeva, treniram zlatne momke, imam sjajan stručni štab... Samo još Marakana da se otvori za publiku, pa da budemo kompletni", uz osmeh će Stanković.

U Zvezdi se ne živi od minulog rada, svestan je toga šef stručnog štaba srpskog giganta.
"Zvezda uvek iziskuje novo dokazivanje. Kad se jedno poglavlje završi, stavi se tačka i već se prelazi na sledeće. Mi smo spremni da odgovorimo na sve izazove. Sledeći cilj je osvajanje Kupa i daćemo sve od sebe da donesem dugo čekanu duplu krunu. I onda ponovo od početka. Zvezda voli da se seća, ali traži nove izazove i uspehe", zaključio je trener Zvezde.
 
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

DEJAN STANKOVIĆ SE OBRATIO NAVIJAČIMA ZVEZDE POSLE NOVOG UGOVORA: Samo da vas puste na Marakanu, pa da budemo kompletni

Izvor: Kurir, 18.Maj.2021

Trener crveno-belih sa novom energijom posle produžetka saradnje do 2024. godine

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.