Zvezda pred žreb u podne, bolje Skandinavija, nego politika i Makedonija?

Izvor: Sportske.net, 19.Jun.2019, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda pred žreb u podne, bolje Skandinavija, nego politika i Makedonija?

UEFA skratila listu, Zvezda će u svakom slučaju biti favorit, ali bi i oni više voleli da razmišljaju samo o fudbalu.

Naravno da u Zvezdi očekuju da eliminišu Suduvu, svakako da je razlika u kvalitetu ogromna, mada će na "Marakani" reći da treba sačekati.

Ali, od tima koji je igrao Ligu šampiona i ima velike ambicije se očekuje da bez problema stigne do naredne runde.

Videli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ste da je UEFA skratila spisak, postoji pet potencijalnih rivala, odnosno pet parova, deset timova koji će se boriti da izađu Zvezdi na megdan u drugom kolu.

Već smo rekli, mina je bio Makabi Tel Aviv među timovima iz slabijeg šešira, ali Izraelci su izbegnuti.

Videli ste i parove, za Zvezdu je najbolje da ne igra sa Škendijom, tu fudbal baš neće biti u prvom planu, Makedonci treba da eliminišu Nome Kalju, prvaka Estonije. Tu je i Slovan koji će igrati protiv Sutjeske i verovatno je favorit u tom duelu, Zvezda bi da izbegne i Slovakre, a što se tiče skandinavskih timova, Helsinki je favorit protiv Farana, a AIK Stokholm protiv Ararata iz Jermenije.

Finci su bolja varijanta, Helsinki dominira u domovini, ali teško da može da iznenadi.

Što se tiče petog para, poznati moldavski Šerif igra protiv Saburtala iz Gruzije. Ni put u Moldaviju ne bi bio jednostavan, Šerif je daleko od nekadašnjeg tima, i Zvezda bi bila veliki favorit, ali i oni su legija stranaca, sa par Hrvata, nekoliko igrača na pozajmici iz jačih liga.

Svejedno, ko god dođe, moraće da brine o Zvezdi.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.