Zvezda krenula po LIGU ŠAMPIONA: I Garsija i Ben!

Izvor: Mondo, 20.Avg.2019, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda krenula po LIGU ŠAMPIONA: I Garsija i Ben!

Crveno-beli kreću u Švajcarsku sa nekoliko novih lica u odnosu na prethodno, nezaboravno gostovanje.

/od reportera Monda/

Fudbaleri Crvene zvezde poleteli su danas sa Aerodroma "Nikola Tesla" u znatno drugačijem sastavu u odnosu na prethodno, nezaboravno gostovanje u Kopenhagenu!

U avionu za Bern našao se i Mateo Garsija, prvi put sa ekipom na evropsko gostovanje krenuo je i Tomane, a navijače bi trebalo da poraduje informacija da se "čekirao" i oporavljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << El Fardu Ben.

Šampioni Litvanije, Finske i Danske su preskočeni, a poslednja prepreka do ponovnog takmičenja sa najboljim evropskim ekipama je prvak Švajcarske - Jang bojs.

Letom u 11 časova, fudbaleri Crvene zvezde otputovali su u Bern, gde će u sredu od 21.00 (prenos na TV Arenasport) igrati prvu utakmicu poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Za svoj drugi uzastopni plasman među evropsku fudbalsku elitu!

Ovaj put, crveno-beli na megdan izlaze potpuno rasterećeni, jer su prolazom u plej-of već realizovali "Plan B", odnosno obezbedili mesto u Ligi Evrope.

Videćemo hoće li im to pomoći da dođu do pozitivnog rezultata u Švajcarskoj.

Traže se štoper i vezista

S obzirom na to da su Milunović na mestu štopera i Jovančić na mestu defanzivnog veznog bili standardni u Milojevićevim postavama za evro-iskušenja ovog leta, biće zanimljivo videti u kom će sastavu Crvena zvezda nastupiti u prvoj utakmici sa Jang bojsom. Jovančić će imati pravo nastupa 27. avgusta na "Rajku Mitiću".

Zbog kartona (Nemanja Milunović, Dušan Jovančić) i povreda (Branko Jovičić, Milan Pavkov), šampion Srbije ni ovog puta neće nastupiti u najjačem sastavu, ali Vladan Milojević i njegovi saradnici mogu da budu zadovoljni formom onih koji će nastupiti na "Stadionu Švajcarska sutra uveče.

Pogoci Ričmonda Boaćija u Kopenhagenu i Portugalca Tomanea u Subotici došli su u pravi čas za crveno-bele.

Uz to, među putnicima se našao i "roviti" Mohamed El Fardu Ben, čiji je nastup i dalje pod upitnikom, a tu je i tek pristigli Argentinac Mateo Garsija.

U razgovoru sa novinarima u ponedeljak priznao je da nije 100 odsto spreman za takmičarsku utakmicu, ali bi trebalo očekivati da u sredu svakako upiše prve minute u Zvezdinom dresu. Bilo kao starter ili ulaskom sa klupe.

Evo i kompletnog spiska igrača koje je Milojević poveo u Švajcarsku:

golmani

Milan Borjan

Zoran Popović

odbrana

Filip Stojković

Miloš Degenek

Marko Gobeljić

Radovan Pankov

Milan Rodić

Santana Žander

sredina

Hose Kanjas

Miloš Vulić

Njegoš Petrović

Veljko Nikolić

Veljko Simić

navala

Mirko Ivanić

Marko Marin

El Fardu Ben

Mendeš Tomane

Aleksa Vukanović

Ričmond Boaći

Mateo Garsija.

Uskoro opširnije...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.