Zvezda kreće sa pripremama; Stanković o promeni plana i ciljevima u Ligi šampiona

Izvor: Večernje novosti, 11.Jul.2020, 10:22

Zvezda kreće sa pripremama; Stanković o promeni plana i ciljevima u Ligi šampiona

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, obratio se javnosti povodom početka priprema za sezonu 2020/2021 Crveno-beli su se okupili na stadionu "Rajko Mitić", a Stanković je izneo očekivanja za Zvezda TV."Lepo je ponovo biti na Marakani, jedva sam čekao. Imali smo lep odmor, igrači su iščistili glavu i došli su orni i spremni da uđemo u pripreme od kojih dosta zavisi. Znamo ciljeve, pred nama je već >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << prvog avgusta početak prvenstva, a onda čekamo ishode u Ligi šampiona. Prognoze ne mogu da dajem, tek treba da krenemo s radom, po prirodi sam realista, ali i veliki optimista", rekao je Stanković i dodao: "Žrtvovali smo par dana priprema kako bi dobili par dana odmora. Oni su pravi profesionalci i radili su poslednjih sedam dana. Pripreme će biti jake, kao što su bile i prošle godine".Trener Zvezde ističe da je došlo do promene plana u vezi priprema i da ekipa neće ići u Vrnjačku Banju, već će svih šesnaest dana biti na Divčibarima. "Nećemo ići u Vrnjačku Banju, na Divčibarima ćemo biti sve vreme. Od 11. do 27. ćemo biti na Divčibarima. Drago mi je što ostajem u Srbiji, 28. ćemo igrati pripremnu utakmicu na Marakani".Stanković je navijačima poručio "da budu uz Crvenu zvezdu, da bez njih nema ništa i naravno da nose maske".
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanković potvrdio promenu plana, na spisku 26 igrača

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2020

Crvena zvezda je upalila motore i otišla na Divčibare...Crveno-beli su se okupili danas u 10 časova na stadionu "Rajko Mitić", sa kog kreću put Divčibara...Trener Dejan Stanković je potvrdio da će Zvezda odraditi oba dela priprema na Divčibarama, odnosno da neće putovati i u Vrnjačku banju,...

Nastavak na Sportske.net...

DEKI OBAVIO PROZIVKU Stanković: Ciljeve znamo, od priprema dosta zavisi (FOTO)

Izvor: Kurir, 11.Jul.2020

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da je jedva čekao početak priprema i poručio da se ciljevi za novu sezonu znaju.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.