Zvezda gostuje Egeru u Ligi šampiona

Izvor: B92, 06.Feb.2019, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda gostuje Egeru u Ligi šampiona

Vaterpolisti Crvene zvezde, drugi put u dve nedelje, igraju protiv Egera u Ligi šampiona.

Nadaju se da će u Mađarskoj imati više sreće nego u Beogradu.

Zvezda je tada ostala bez prvog boda u takmičenju 16 sekundi pre kraja.

Crveno-beli su do sada zabeležili svih sedam poraza u grupi A,dok o blizini prekida serije protiv Egera, govori i to da su imali vođstvo tri minuta pre kraja, ali su poraženi rezultatom 13:12.

S druge strane >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su imali bivše prvotimce i prvake Evrope Strahinju Rašovića i Marka Avramovića.

"Ponovo igramo sa Egerom... Pokazali smo koliko smo porasli kao tim. Tesno smo izgubili u Beogradu, nadam se da ćemo imati više sreće u Egeru", rekao je trener Aleksandar Filipović, a prenosi LEN.

Golman Aleksandro Kralj veruje da bi Zvezda mogla do iznenađenja u Mađarskoj: "Eger ima mnogo odličnih igrača, biće veliki izazov da igramo protiv takvog tima i to u gostima. Ipak, znamo da možemo da pružimo dobru partiju i spremni smo za to".

Trener Egera Norbert Dabrovski priznaje da očekuje težak zadatak.

"Srpski tim je sve jači iz meča u meč. Videli smo šta mogu u Beogradu kada smo kasnim golom slavili", zaključio je Dabrovski.

Utakmica 8. kola Lige šampiona Eger - Crvena zvezda igra se u sredu od 18.30.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.