Zvezda čeka kuglice, koga priželjkuje danas, a koga sutra?

Izvor: Sportske.net, 09.Avg.2020, 09:45

Zvezda čeka kuglice, koga priželjkuje danas, a koga sutra?

Sve je spremno za žreb.

Danas u podne, srpski šampion saznaće ime rivala u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Kao što smo preneli sinoć, crveno-beli su saznali da će igrati protiv jednog od tri rivala, a to su - šampion Luksemburga Fola Eš, šampion Velsa Konahs Ki ili Evropa sa Gibraltara.

Odmah sutradan, u ponedeljak, Zvezda će saznati i potencijalnog rivala u drugom kolu, gde su pak ozbiljniji timovi - Midtjiland (Danska), koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za sada jedini siguran u drugoj rundi, dok sledeći timovi tek treba da overe plasman - Šerif (Moldavija), Kluž (Rumunija), Ferencvaroš (Mađarska), Dandalk (Irska), Slovan (Slovačka), Suduva (Letonija), Omonija (Kipar), Sarajevo (BiH) i Dinamo Tbilisi (Gruzija).

Za početak, da Zvezda dobije današnjeg rivala i da se pripremi za taj jedan meč, koji je na programu 18. i 19. avgusta.

Žreb za drugo kolo je u ponedeljak, a utakmice 25. i 26. avgusta.

Pratite sa nama dešavanja, čekamo žreb!
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA: Evo ko je prvi rival Zvezde!

Izvor: Kurir, 09.Avg.2020

Crvena zvezda će u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati protiv Evrope, aktuelnog šampiona Gibraltara, odlučeno je danas žrebom u Nionu.

Nastavak na Kurir...

Zvezda dobila prvog rivala na putu ka Ligi šampiona!

Izvor: Sportske.net, 09.Avg.2020

Srpski šampion dobio svog prvog rivala ka Ligi šampiona...Žrebom u Nionu odlučeno je da će Crvena zvezda u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati protiv Evrope sa Gibraltara i to kao domaćin!..Podsetimo, u igri su bila tri tima - šampion Luksemburga Fola Eš, šampion Velsa Konahs Ki...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.