Izvor: MozzartSport.com, 10.Avg.2020, 11:34

Zvezda čeka 1.000.000 evra od Marina, 310.000 ide Olimpijakosu

Još malo o finansijskoj situaciji na Marakani

Crvena zvezda je na dobrom putu da završi prvi talas prelaznog roka. Bar kada su u pitanju ulazni transferi. Čeka se još napadač Makeda da zaokruži ekipu koja će biti na sceni tokom prva dva kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Glava zaposlene u Ljutice Bogdana više boli zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << odlazaka. Trener Dejan Stanković ima veliku gužvu u svlačionici, mada diplomatski priča da ga od viška kadra glava ne boli. Takođe, potreban je ljudima iz Crvene zvezde novac kako bi bili likvidni i ne bi imali mač nad glavom tokom evropskih iskušenja.

Sve je još u magli, mada na Marakani uskoro čekaju priliv određenih finansijskih sredstava. Uskoro na naplatu stiže rata za Marka Marina koji je u zimskom prelaznom roku pojačao Al Ahli. Klub Vladana Milojevića trebalo bi da uplati oko milion evra na ime ostatka obeštećenja za bivšeg reprezentativca Nemačke.

Neće se sav novac sliti u kasu Crvene zvezde. Deo ide Olimpijaosu na ime prethodnog dogovora. Marin je pojačao crveno-bele zadnjeg dana letnjeg prelaznog roka 2018. godine za 700.000 evra i 30 posto od naredne prodaje.  Zbog toga će crveno-beli morati šampionu Grčke da uplate 310.000 evra.

Naravno, prvo se čeka uplata iz Džede.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Stanković: Idealno bi bilo da smo domaćini, ali šta je tu je

Izvor: B92, 10.Avg.2020

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković nije želeo previše da komentariše potencijalne rivale u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona...Šampion Srbije će, ukoliko eliminiše gibraltarsku Evropu, igrati protiv pobednika duela u kojem se sastaju Dinamo Tbilisi i Tirana...Stanković ponavlja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.