Zvezda - Šta će biti sa Jevtovićem? Oprečne ocene njegovog učinka

Izvor: Sportske.net, 12.Nov.2019, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda - Šta će biti sa Jevtovićem? Oprečne ocene njegovog učinka

U poslednje vreme ga ponovo viđamo na terenu i deluje da skromnu minutažu vrlo dobro koristi.

Dugo se Zvezda borila za potpis Milana Jevtovića, u toj nameri je konačno uspela u julu prošle godine, ali krilni fudbaler nije uspeo da u kontinuitetu zasluži poverenje trenera Milojevića.

Delovalo je početkom ove sezone da bi njegov status mogao da se popravi, bio je starter od početka kvalifikacija za Ligu šampiona, ali posle dolazaka Garsije i Van >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << la Pare, ponovo je pao u drugi plan.

Nedavno je o Jevtoviću govorio i sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela i između ostalog konstatovao da ovaj 26-godišnji momak ''nije iskoristio svoju šansu''.

Ipak, Zvezdi je svojim golom doneo bod u Ivanjici, prethodno je upisao i asistenciju u pobedi nad Proleterom u Novom Sadu, pa će biti zanimljivo videti da li će u narednim mečevima imati veću minutažu.

A do tada, Jevtović je govorio za ''Telegraf'', uz osvrt na pomenutu Mrkelinu izjavu.

''Da, video sam izjavu direktora. Sa mnom niko nije pričao o mom statusu u klubu. Ja sam profesionalac i imam ugovor sa Zvezdom još godinu i po dana.







Ali, videćemo kada se završi sezona kako ćemo dalje, jer nisam igrao mnogo ni ove polusezone.







To je skoro godinu dana neigranja. Ja želim da igram, jer znam da mogu da pružim mnogo više nego što sam pokazao. A i za provedeno vreme na terenu imam i dobar konkretan učinak. Tako da, videćemo na kraju polusezone kako i šta će biti'', zaključio je Jevtović.

Njegov ugovor sa Zvezdom ističe u junu sledeće godine.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.