Zvanično, Zvezda ostala bez jednog od najboljih (foto)

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2018, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično, Zvezda ostala bez jednog od najboljih (foto)

Transfer večeras potvrđen od strane njegovog novog kluba.

Kako se i najavljivalo prethodnih dana, Džejms Feldin je danas i definitivno napustio redove šampiona Srbije, Crvene zvezde mts.

On prelazi u izraelski Hapoel iz Jerusalima koji je na Tviteru i zvanično potvrdio Feldinov transfer.

Feldin je u Crvenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zvezdu stigao prošlog leta, kada je potpisao dvogodišnji ugovor, ali ispostavilo se da je do rastanka došlo godinu dana pre isteka ugovora. To, naravno, znači, da bi Zvezda trebalo da zaradi od ovog transfera, ali za sada ta suma nije poznata.

Inače, Feldin je prošle sezone u ABA ligi beležio prosečno 14,8 poena, 1,8 skokova i 3,2 asistencije po utakmici.

Pre Feldina, Zvezda se rastala i sa Ročestijem, Omićem, Antićem, neizvesno je šta će biti sa Dangubićem i Jankovićem, ali je istovremeno angažovala veliki broj novih igrača, poput Odža, Cirbesa, Ristića, Perperoglua, Fajea, Raglanda.

-

Welcome to Jerusalem @KiNGJF4! 💪#YallaHapoel pic.twitter.com/VqNxSZaDfJ

— Hapoel Jerusalem B.C (@JerusalemBasket) August 11, 2018
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.