Zvanično - Igokea dovela pojačanje iz Mege! (foto)

Izvor: Sportske.net, 13.Jun.2020, 15:11

Zvanično - Igokea dovela pojačanje iz Mege! (foto)

Ekipa iz Aleksandrovca nastavila da se pojačava.

Nakon Antabije Volera, redove košarkaškog kluba Igokeao pojačao je 23-godišnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Atić.

Ovaj 201cm visoki košarkaš, koji nastupa na pozicijama "dva" i "tri" je od 2018. godine član Mege, u koju je stigao nakon što je napustio redove atinskog AEK-a.

Karijeru je počeo u Sparsu iz Sarajeva, 2015. godine je završio u Atini, ali je bio na pozajmicama u Sparsu i Trikali, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pre nego što je dobio šansu u AEK-u, sa kojim potom osvaja FIBA Ligu šampiona i Kup Grčke.

Nakon toga se seli u Megu, za koju je minule sezone u proseku beležio 9,6 poena, 7,7 skokova i 4,4 asistencije po utakmici.

Igokea jača za Atića https://t.co/jhWtCelGvs pic.twitter.com/oU4eei9WkL

— Igokea (@BCIgokea) June 13, 2020
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Grčka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Igokea dovela još jedno pojačanje " stigao bek iz Mege

Izvor: B92, 13.Jun.2020

Edin Atić, reprezentativac Bosne i Hercegovine, novi je košarkaš Igokee...Posle Antabije Volera, Igokea je dovela još jedno pojačanje...Edin Atić, koji igra na pozicijama beka i niskog krila, stiže iz Mega Bemaksa...Član je Mege od 2018. godine, kada je stigao iz AEK-a...Pre AEK-a, igrao je za...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.