Žreb za Ligu šampiona u ponedeljak, na pomolu sudari velikana

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2018, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žreb za Ligu šampiona u ponedeljak, na pomolu sudari velikana

Takmičenje ulazi u nokaut fazu.

Završena je grupna faza Lige šampiona, a narednog ponedeljka u sedištu Evropske fudbalske unije (UEFA) u Nionu na programu je žreb za osminu finala. Pobednici grupa, odnosno nosioci na žrebu, su Borusija Dortmund, Barselona, Pari Sen Žermen, Porto, Real Madrid, Bajern, Mančester Siti i Juventus, dok su u drugom delu Atletiko Madrid, Totenhem, Liverpul, Šalke, Roma, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lion, Mančester Junajted i Ajaks.

REČI KOJE ODZVANJAJU: Bufon okačio fotku sa Marakane sa Nejmarom i zapalio društvene mreže! Ima li šta bolje? (FOTO)

Pravila su da dva kluba iz iste zemlje ne mogu da igraju međusobno, kao ni oni koji su već bili zajedno u grupi. Pobednici grupa prvi meč igraju u gostima 12, 13, 19. ili 20. februara, a revanši su na programu 5, 6, 12. ili 13. marta.

Žreb za osminu finala Lige šampiona održava se u ponedeljak, 17. decembra, tačno u podne.

Pogledajte rezultate

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.