Izvor: MozzartSport.com, 29.Sep.2021, 23:13

Zato je doveden! Junated je živ zahvaljujući Ronaldu, Portugalac i De Hea "ukrali" pobedu Viljarealu

Sedmica Crvenih đavola u nadoknadi pogodila za prvi trijumf u grupnoj fazi Lige šampiona

Ako se neko pitao zašto je doveden Kristijano Ronaldo odgovor je dobio večeras. Portugalac je majstor za velike utakmice, ali i za infarkt završnice. Ole Gunaru Solskjeru ne trese se klupa samo zahvaljujući Ronaldu. Sedmica Junajteda sprečila je novi krah Mančester junajteda, "ukrao" je Kristijano Ronaldo pobedu Viljarealu - 2:1 (0:0)

Od ovog šoka >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << teško će se Viljareal oporaviti... Žuta podmornica raznela je Mančester junajted u prvom poluvremenu, gledali su navijači Crvenih đavola maltretiranje svog tima, ponižavanje defanzivaca i bravure Davida de Hee. Španski golman održavao je Mančester junajted na veštačkom disanju, i kada se čino da će u reprizi prošlogodišnjeg finala Lige Evrope biti podeljeni bodovi, ukazao se Kristijano Ronaldo. Ne može jednog od najvećih svih vremena niko baciti u drugi plan kada postaje rekorder!

Junajtedova sedmica je 178. put zaigrala u Ligi šampiona i po tome je rekorder. Više ne deli prvo mesto sa Ikerom Kasiljasom, dugogodišnjim vlasniom rekorda. Ronaldo je tako izbio na prvo mesto u ligi šampiona po još jednom parametru, a pre ovog držao je rekord po broju postignutih golova (135), pogodaka u nokaut fazi takmičenja (67), asistencija (42), najviše golova u jednoj sezoni (17), broju utakmica na kojima je u nizu pogađao (11), broju osvojenih trofeja Lige šampiona (pet)...

Uskoro opširnije...

GRUPA F

Atalanta - Jang Bojs 1:0 (0:0)

/Pesina 68/

Mančester Junajted - Viljareal 2:1 (0:0)

/Teljes 60, Ronaldo 90+5 - Alkaser 53/

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Zato je doveden! Junated je živ zahvaljujući Ronaldu, Portugalac i De Hea "ukrali" pobedu Viljarealu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 29.Sep.2021

Sedmica Crvenih đavola u nadoknadi pogodila za prvi trijumf u grupnoj fazi Lige šampiona..Ako se neko pitao zašto je doveden Kristijano Ronaldo odgovor je dobio večeras. Portugalac je majstor za velike utakmice, ali i za infarkt završnice. Ole Gunaru Solskjeru ne trese se klupa samo zahvaljujući...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.