Izvor: RTS, 28.Maj.2022, 17:36

Zaneti ekskluzivno za RTS prognozirao pobednika, Zamorano ga "izvređao"

Proslavljeni fudbaler Havijer Zaneti, koji je sa Interom osvajao Ligu šampiona, prognozirao je za RTS pobedu Liverpula, što se nije dopalo, takođe nekadašnjem igraču Intera, ali i Reala, Ivanu Zamoranu.
Zaneti je neko ko ima ogromnog iskustva u evropskom fudbalu, a samim tim i u finalima Lige šampiona, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pa ima i savet za aktere.

"Jake su emocije kada igrate u finalu, mnogo je lepo jer je to prestižan trofej, rekao bih im da uživaju u ovom trenutku."
Argentinski fudbaler pronozirao je da će Liverpul slaviti.
"Biće veoma tvrda utakmica, sastaju se velike ekipe kao što su Liverpul i Real, teško je prognoziranje, ali mislim da će pobediti Liverpul", rekao je legendarni fudbaler Intera.
U tom trenutku, u razgovor se ubacio Ivan Zamorano, kojem se nije dopao Zanetijev komentar.
"Ej, ej, ej... čuo sam te, ku**in sine", dobacio je Zamorano i izazvao smeh prisutnih.
Zaneti je godinama delio svlačionicu sa trenerom Crvene zvezde, Dejanom Stankovićem.
"Deki je prijatelj, brat, igrali smo godinama zajedno, lepe trenutke smo zajedno proživeli."
A evo šta je našim reporterima pred utakmicu izjavio Alesandro Del Pjero. 
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.