Zagonetni Miloje - Šta ćemo videti sutra na Enfildu?

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2018, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagonetni Miloje - Šta ćemo videti sutra na ''Enfildu''?

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da će njegovi fudbaleri probati da iskoriste svaku moguću šansu koja se ukaže u želji da pariraju fantastičnoj ekipi Liverpula.

Zvezda će u sredu od 21.00 gostovati Liverpulu u trećem kolu Grupe C Lige šampiona.

"Liverpul je fantastična ekipa, sa izuzetnim načinom igre, ima svoj stil koji treba neutralisati. Probaćemo da iskoristimo svaku moguću šansu koja nam se bude ukazala", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je Milojević na konferenciji za novinare u Liverpulu.

Milojević je posebno pohvalio trenera Liverpula Jirgena Klopa i stil igre koji forsira.

Upitan je da komentariše Klopove reči da se Zvezda odlično transformiše tako što dominira u igri u prvenstvu, a onda se brani u Ligi šampiona.

"Svesni smo gde se nalazi prvenstvo rivala iz grupe i gde su oni u ovom momentu u svetskom fudbalu. Igramo protiv ekipa koje su favoriti i sa mnogo većim iskustvom od nas u svim elementima. Ne bih imao posebno šta da dodam", kazao je Milojević.

Engleske medije je zanimalo da li se Milojević nada da Zvezda može u narednu fazu. Milojević je odgovorio da "treba biti realan".

"Nisu nam velike šanse, ali kakva god da je, ljudski je i sportski nadati se da bilo šta uradimo. Imaćemo još dve utakmice u Beogradu... Mi smo sportisti, moramo da verujemo. Koliko god šansi da bude bilo, probaćemo da ih iskoristim", rekao je Milojević.

Novinare je zanimalo da li će Vujadin Savić biti spreman za utakmicu sa Liverpulom, na šta je Milojević kratko rekao: "videćete sutra".

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Milojević: Probaćemo da iskoristimo svaku moguću šansu u Liverpulu

Izvor: Beta, 23.Okt.2018

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da će njegovi fudbaleri probati da iskoriste svaku moguću šansu koja se ukaže u želji da pariraju fantastičnoj ekipi Liverpula."Liverpul je fantastična ekipa, sa izuzetnim načinom igre, ima svoj stil koji treba neutralisati. Probaćemo da...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.