ZVEZDIN PLAN ZA OSTATAK SEZONE: Pripreme za Kup i kvalifikacije za Ligu šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2021, 17:41

ZVEZDIN PLAN ZA OSTATAK SEZONE: Pripreme za Kup i kvalifikacije za Ligu šampiona

"Što se tiče perioda adaptacije u timu, brzo sam se uklopio u ekipu Dejana Stankovića."

Fudbaleri Crvene zvezde su osvojili šampionsku titulu ove takmičarske godine i imaće priliku da se okite duplom krunom, a brzonogi Filipo Falko ističe da želi pobede u svim narednim mečevima, kako bi se sezona završila na pravi način.

Crnogorska „derbi serija“ u polufinalu ABA lige preselila se u Bar, gde večeras (21.00) Mornar dočekuje Budućnost koja ima prednost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od 1:0. Kvota na pobedu Mornara je 1,80, dok pobeda Podgoričana plaća 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mornar - Budućnost.

- Sigurno je da ćemo pobedama u prvenstvu spremniji dočekati predstojeće finale Kupa Srbije. Što se tiče perioda adaptacije u timu, brzo sam se uklopio u ekipu Dejana Stankovića. Sviđa mi se pobednički mentalitet koji gaji Zvezda, pogotovo zato što volim da trijumfujem u svakom meču. Iskreno, prija mi crveno-beli dres i stvarno uživam u klubu – rekao je italijanski krilni napadač Crvene zvezde.

Osvrnuo se Falko na svoju trenutnu formu, a činjenica je da krilni napadač pruža sve bolje partije na terenu, što potvrđuje podatak da  "Mesi iz Salenta" u proseku postiže pogodak na svakih 90 minuta.

- Kako vreme odmiče, sve bolje se osećam, ali i pružam kvalitetnije partije na terenu. Kao što sam već napomenuo, odgovara mi napadački stil fudbala kakav gaji šef stručnog štaba Dejan Stanković. Takođe, smatram da je naš tim vrlo kvalitetan i da u našem sastavu ima dosta odličnih fudbalera. Kada je takva situacija, lako je da se uklopite u ekipu, kao i da se naviknete na visoke ciljeve iz kojih proizilaze odlični rezultati koje beleži Crvena zvezda.

Najavio je fudbaler iz Italije da će crveno-beli iskoristiti predstojeći period kao neku vrstu uigravanja za ono što nas čeka sledeće sezone.

- Već smo matematički obezbedili titulu šampiona Srbije i sada imamo taj luksuz da možemo da razmišljamo o sledećoj sezoni i da se uigravamo za ono što nas čeka već od jula. Tada počinju kvalifikacije za Ligu šampiona, a mi želimo da ih što spremniji dočekamo - zaključio je Falko.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.