ZVEZDA ODRADILA TRENING U PIREJU: Pogledajte kako je to izgledalo (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2019, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA ODRADILA TRENING U PIREJU: Pogledajte kako je to izgledalo (VIDEO)

Vladan Milojević kroji taktiku za sutra.

U sredu od 21 čas fudbaleri Crvene sastaće se sa Olimpijakosom u direktonoj borbi za mesto broj tri u grupi "B" Lige šampiona koje vodi u Ligu Evrope na proleće. crveno-beli su u utorak uveče odradili trening na stadionu Karaiskakis, a evo kako je to izgledalo na licu mesta.

Pored standardnih vežbi zagrevanja i uigravanje taktičkih zamsili stručnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << štaba crveno-belih, igrači srpskog šampiona odigrali su i partiju rukometa.

Čini se da su crveno-beli spremni i orni za sutrašnji meč odluke u Evropi!

Pogledajte kako izgleda stadion Karaiskakis iz drugog ugla, dom fudbalera Olimpijakosa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTKE SA LICA MESTA! Grci spremili IZENANEĐNJE za fudbalere Crvene zvezde!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2019

Biće vrelo u Atini...Fudbaleri Olimpijakosa i Crvene zvezde sastaće se u sredu na stadionu "Karaiskakis" u odlučujem meču za mesto koje na proleće u Ligu Evope. Meč grupe "B" u Ligi šampiona počinje u 21 čas, a navijači domaćeg tima spremili su iznenađenje za beogradske crveno-bele...Naime,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Milojević: Do sada nismo pokazali koliko možemo, sada želimo to da učinimo

Izvor: MozzartSport.com, 11.Dec.2019, 01:09

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Atine) Vladan Milojević veruje da će njegova ekipa u sredu uveče (21 čas) doći do vrednog rezultata protiv Olimpijakosa, koji će joj obezbediti treće mesto u grupi B Lige šampiona i plasman u 1/16 finala Lige Evrope. Da bi uspeli u tome, beogradski crveno-beli...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.