ZVEZDA ODLOŽILA MEČ, MAKABI MORA DA IGRA: Izraelci bez odmora stižu u Beograd!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2022, 21:42

ZVEZDA ODLOŽILA MEČ, MAKABI MORA DA IGRA: Izraelci bez odmora stižu u Beograd!

Nemaju taj luksuz...

Kako je danas saopšteno, zbog obaveza u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ligaški meč Crvene zvezde i Čukaričkog je odložen. Tako će crveno-beli imati odmor između gostovanja Makabiju u Haifi i revanš utakmice u Beogradu, dok Izraelci taj luksuz neće imati.

Šampionat Izraela još uvek nije počeo, a prvo kolo igra se za vikend između prve i druge utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << plej-ofa kvalifikacija za najelitnije evropsko takmičenje.

Upravo iz tog razloga iz Makabija su zatražili odlaganje susreta prvog kola koji bi trebalo da igraju protiv Bneja Sahnina, ali taj zahtev je odbijen.

Zvezda je imala tu sreću da Čukarički izađe u susret crveno-belima i pristane na odlaganje, te će izabranici Dejana Stankovića revanš meč za ulazak u Ligu šampiona dočekati odmorniji od svojih rivala.

Prvi meč na programu je u sredu u Haifi, dok će se revanš odigrati šest dana kasnije na stadionu "Rajko Mitić".

BONUS VIDEO: Pogledajte scenu sa veridbe Marka Gobeljića i Katarine Grujić
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.